Innholdsfortegnelse
Toggle
Lag hjemmelaget leverpostei til hunden din
Hjemmelaget leverpostei er et sunt og enkelt alternativ til butikkjøpte produkter. Når du lager det selv, unngår du unødvendige tilsetningsstoffer som konserveringsmidler, mye salt og sukker og andre ingredienser hunder ikke bør spise. I tillegg kan du tilpasse oppskriften til hundens behov. Dette gir din firbente venn en naturlig, næringsrik og smakfull belønning laget med kjærlighet.
Ingredienser
- 400 g kyllinglever
- 400 g kyllingbryst
- 200 g gulrøtter
- Vann
Fremgangsmåte
- Fjern det grønne fra gulrøttene (hvis det er der), og skjær gulrøtter og kyllingbryst i små biter.
- Ha gulrøttene, kyllingbrystet og kyllingleveren i en gryte.
- Fyll gryten med vann til alle ingrediensene er dekket.
- Kok blandingen i ca. 30 minutter, til gulrøttene er myke og leveren begynner å gå i oppløsning.
- Sil av kraften og sett den til side.
- Bruk en stavmikser for å mose de kokte ingrediensene til en jevn paste. Juster konsistensen ved å tilsette litt av kraften etter behov.
- Fyll leverposteien på glass eller beholdere som tåler frysing. Sørg for at de er godt lukket før du lar dem avkjøles.
Tips:
- Leverposteien kan fryses, så du har alltid en sunn godbit klar for hunden din.
- Oppbevar i kjøleskapet i opptil 3-5 dager.
- du kan fylle den i små tuber eller beholdere og bruke som slikkebelønning
